FORMIDLING, HANDEL OG HÅNDVÆRK - fortsat

Yggdrasil
Kommer med deres lejr, hvor de sælger forskelligt håndværk og lidt honning. Der vil dagen igennem være gang i madlavningen, der steges og koges over bål, - og der bliver også tid til at snitte lidt redskaber.

Kelidas Verden
Kelidas Verden sælger metervarer, hør og uld, færdigsyede dragter, og forskelligt sytilbehør, knapper m.m. Lammeskind, kurve, lysestager og hvad der kan gøre det lidt mere hyggeligt. Har også det lækre uldgarn Lettlopi.

Den falske treklang
Salgsbod med beklædningsting som dragter, hatte, bælter, tasker og smykker. Derudover også spisegrej og træsværd til børn.

Heraticus Maximus
Salgsbod hvor der kan købes mangt og meget. Trælegetøj, buer & pile. Skjolde, sværd og økser. Trædyr. Kopper og æsker af træ. Læderpunge, læderflasker, glasperler og halskæder af læder.

Pottemageren, Grete Bay og Dragtgruppen
Her i teltet holder dragtgruppen fra foreningen ”Den Levende Middelalder” til.
I teltet er også Grete Bay, som sælger plantefarvet og håndspundet garn og pottemager Niels C Balle, som arbejder med sine jydepotter og kan fortælle mangt og meget om ler og lerkar. Pottemageren har et udvalg af færdige potter til salg.

Vilsted Friskole
En gruppe elever viser de sanglege, middelalderlege, og -spil, de kender, - og de vil gerne invitere publikum med i løjerne.