FORMIDLING, HANDEL OG HÅNDVÆRK
 
Klaas 
Salg af langbuer i ask, pile, knive i skeder, legetøj som snurretoppe, fløjter, jo-jo, sværd og mere. Brugsgenstande af træ og lædervarer samt vedhæng i tin. Alt sammen selvlavet.
 
Vinum Dulce
Hos Vinum Dulce kan du smage på krydret vin, som man lavede det i middelalderen. De fortæller om vin og krydderier i middelalderen og renæssancen. Du kan naturligvis købe en flaske med hjem, hvis du har lyst.
 
Brynje- og smykkemageren
Kenneth sidder og arbejder med sin tang og små metalringe. Han forstår at lave en ringbrynje. Men en sådan koster jo en hel årsløn for en høvding, så han vil mest bruge tiden på mindre arbejder som smykker og armringe, som kan købes i hans bod.
 
Ypres
Forestil dig, at du er havnet i årene 1460-1480 og stedet er lidt udenfor Calais. En burgundisk frilanser, som stammer fra Ypres, har slået lejr med sit følge. Kig ind i Ypres´lejr og hør om datidens mad, våben, rustning, håndværk og meget mere og hils på hesten Toledo.
 
Yggdrasil
Kommer med deres lejr, hvor de sælger forskelligt håndværk. Nålefilt, honning og meget andet godt.
 
Kelidas Verden
Kelidas Verden sælger metervarer, hør og uld, færdigsyede dragter, og forskelligt sytilbehør, knapper m.m. lammeskind, kurve, lysestager og hvad der kan gøre det lidt mere hyggeligt. Har også det lækre udgarn Lettlopi.
 
Strudhætten
Salg af mange håndlavede ting: kapper, strudhætter, baretter og huer. Har håndvævede håndklæder og puder lavet efter middelalderlige billedkilder. Du kan også finde skakspil (kopi af Lewis Chessmen). Den yngste generation har salg af skindrester, spil og lidt smykker. I en ledig stund syes der på egen garderobe eller  væves et bånd.
 
Heraticus Maximus
Salgsbod hvor der kan købes mangt og meget. Trælegetøj: buer & pile. Skjolde, sværd og økser. Trædyr. Kopper og æsker af træ. Læderpunge, læderflasker, glasperler og halskæder af læder.
 
Pottemageren, Grete Bay og Dragtgruppen 
Her i teltet holder dragtgruppen fra foreningen ”Den Levende Middelalder” til.
I teltet er også Grete Bay, som sælger plantefarvet og håndspundet garn og pottemager Niels C Balle, som arbejder med sine jydepotter og kan fortælle mangt og meget om ler og lerkar. Pottemageren har et udvalg af færdige potter til salg.